zij brengt het enige licht,
zij geeft mij het uitzicht.
Het lijkt alsof alleen zij
er echt is voor mij.
Bij haar kan ik mezelf zijn
bij haar voelt alles echt en fijn.
in alles wat vernield
leek te zijn,gaf zij dat ik het volhield.
En nu gaat zij ook hier vandaan
Ik zou maar wat graag achter haar aangaan.
U wist toch hoe moeilijk ik het had?
hoevaak ik om verlossing bad?
Verlossing van de verdriet en strijd
in afgunst, haat en oneerlijkheid.
maar toch was ik niet helemaal alleen
want zij hield mij op de been.
Ik dacht dat dat van U was.
Dat zij Uw gave aan mij was.
Maar nu weet ik het allemaal niet meer!
Wat is Uw wil, Heer?
Ik weet niet of ik het allemaal nog wel volhoud
Ik weet niet wat me nu nog hier houd
Wat is Uw wil God?
wat is Uw weg in dit lot?
Ik weet het zelf allemaal niet
en heb het gevoeld dat U mij niet ziet
Kom in mijn wanhoop toch naar mij toe
en maakt duidelijk wat U wilt dat ik doe
Want ik weet het niet meer!
Help mij toch, Heer!