Mensen die pesten lachen je uit,
ze laten je vallen,
je valt op je snuit,
en dat is niet leuk.
Kan je dat verhelpen,
mensen raadplegen,
je bent dan uit de nood,
want het zit je tegen.
*2 maart 2005*
(ik schrijf sinds 1 maart 2005, dus niet één van de beste werken ... Maar ik kende wel mensen die gepest werden/worden ... Dus niet op eigen ervaring geschreven)