Ik mis je armen me om heen
Waarom is het zo gelopen?
Ik dacht het komt wel goed
Elke dag bleef ik hopen
Jammer genoeg kon het niet zo zijn
Ik moet je laten gaan
Maar weet van mezelf dat ik niet kan
Want ik kan het niet zonder jou aan
Het is gebleken
We horen niet bij elkaar
En dat heb jij me laten zien
Door vreemd te gaan met haar
Wat gaf zij jou wat ik jou niet kon geven?
Ik deed echt zo me best voor je
Maar je had al besloten om ons leven op te geven
Is ze echt de ware voor je
Of is het de leegte?
Als je dit echt wilt
Dan houd ik je niet tegen
Ik vecht niet meer voor je
Omdat je niet voor mij vecht
Het spijt me zijn de enige woorden
Die je tegen me zegt
Blijkbaar kwam onze liefde niet van twee kanten
Jij bent de gene die het woord liefde niet kent
Maar zie je deze schouder
Daar mag je niet meer op huilen als je alleen bent
Van me fouten ben ik aan het leren
Jij en ik zijn niet meer wij
En dat wil ik accepteren