Zoals een mens een leven heeft,
heeft het geluk bloemetje ook een leven.
Kijk naar het stilletje,
dat ziet eruit als de dolfijn die kan zweven.
De Bloem is de kracht van de liefde,
En het herboren dingetje word geholpen door de zon en de regen.
door de zon en de regen blijft het inleven.
Geef het een kus,
En dan zou jij het geluk krijgen van je leven.