Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zeg maar niets
Zeg maar niets
Geef me vrijheid maakt me vrij
snij die navelstreng maar door
Die me toch weer steeds verbind
Met het verleen als kind
Zeg mee eens wie ik ben
Zeg me maar of je me kent
Kijk dan in mijn ogen
Dan weet je die hebben nooit gelogen
Ook al lach ik heel de dag
Jij bent het toch die het in mijn ogen zag
Als de lijn mijn ziel doorboorde
Dat ik weer aan het verleden behoorde
Je legt je arm om me heen
Geeft troost dat doe je steeds
Stil maar.. zeg maar niets meer
Ik voel je pijn ook deze keer
Shadow
Reacties op dit gedicht
shadow vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
shadow
Gecontroleerd door:
Susan
Gepubliceerd op:
28 april 2002
Thema's:
[Troost]
[Onzekerheid]