Mijn kaak die ligt al dagen open
ik krijg mijn mond ook niet meer gesloten
zelfs bij een ijsje bijt ik op mijn wang
soms wil ik ze uittrekken met een tang
Het is niets menselijks aan mijn tanden
aan scheef groeien kan je niets doen
in mijn mond zijn ze als godverlaten stranden
kan ook niet gexoon eens aan mijn vriend geven een zoen