Alleen?
Als je denkt ik ben alleen
Kijk dan, kijk goed om je heen
Voel de warmte van de mensen
Laat het toe geef het een kans
Wees niet bang om je te geven
Ook al valt het wel eens tegen
Want vele menen het toch goed
Leer te leven, leer hoe het moet
Je hele leven is een les
Van het begin tot het eind
En loopt dan je leven op zen eind
Zorg dat je dan zegt, Ik heb geen spijt
Shadow