Verdronken in het water
In de schaduw van het water achtergelaten
Verbroken relatie tussen jou en mij
Ik wou jou nooit kwijt
Nu zie ik dat wij fout waren
Ik deed mijn ogen open voor en na dat we mekaar aanraken
blind van binnen
ik kan het witte pad nu niet meer vinden
gevangen door de demonen van de schuld
Mijn macht en liefde valt en de pijn vult
wij werden in stukjes neergebracht
En jij was alles waar ik van binnen aan dacht