Wat maakt jou toch zo speciaal
Het zijn niet alleen je mooie ogen
Niet dat ik uren naar je kan staren
Of hoe je lippen voelen op de mijne
Dat we uren kunnen kroelen
Hoe je me vast houdt
Dat je me begrijpt als geen ander
Mij zo rustig maakt
Of dat ik hoe dan ook nooit lang boos op je kan zijn
Jij mij wel verlegen kan maken
Ik je altijd mis
Misschien omdat je t mooiste bent wat me is overkomen
Dat jij gevoelens in me los maakt waarvan ik niet wist dat ze bestonden
Of omdat jij het beste in mij naar boven haalt
Ach schat nog zoveel meer
Maar ik krijg het gevoel that time is running out
En dat ik je echt kwijt raak of dat het niet goed met je gaat
Bang omdat ik soms hard op je over kom, maar dit slechts schijn is
anderzijds een onmogelijke gedachten
Ik voel me verbonden aan je ziel, hogere machten
Dit geeft me de hoop en de kracht dat je nog heel even op mij wacht