Vertroebeld zicht weerhoudt me
te zien hoe je werkelijk oogt
hult schone schijn in dichte mist
een helder beeld niet te ontwaren
Gevoed door halve waarheden versplinteren
gespleten gedachten mijn hoofd
zit verstrikt in kluwen van losse einden
onmachtig tracht ik ze te ontwarren
Leugens van meerdere kanten hangen
mijn waarheid aan een zijden draad
kan er geen touw aan vastknopen
verwarring vastgehaakt in mijn gevoel
Zicht en gevoel zijn door elkaar gaan lopen
vertel me, wat moet ik nu geloven?