wat kan jij mooi zijn
ik kan van jou genieten,
ik kan uren bij jou rond kijken
ow.. dan zie ik weer iets nieuws
iets dat is over gevlogen en bij mij bloeit
jou geur en kleur
het heerlijke gevoel
ik kom hier tot rust
na een drukke dag
door het raam naar jou kijken
als het weer het even niet toelaat
ontbijt met jou in de vroege uurtjes
en dan samen met de vogeltjes
van deze uitstraling,,, soms nog wat in de douw,
ook ik hou nog steeds van jouw.