Wanneer jij loopt op straat
Vermoeiend en door iedere gedachte in mijn hoofd gehaat
Loop ik in jou schaduw van het verleden
Want jou woorden zitten mijn haat voor te preken
Nu je alle schade hebt gericht
En der is geen evenwicht
Evenwicht van goed en slecht in mijn ogen
Want jij hebt het goeie voorgelogen
En het slechte in me vooreeuwig geopend
Want ik deed alles om jou liefde te kopen
geef mij nou een medicijn
Zodat wij verder kunnen en alles komt aan een eind
want jou schoonheid zal branden
Ik hield jou een paar maanden nog in mijn handen..
Waarom kan ik mijn verdriet niet loslaten
en verschuil het in de lakens..
ik heb mijn vertrouwen in god
vertrouwen dat jij anders ben dan dat gemene bedrog
ik wil geloven dat jij anders ben of was
mijn medicijn is jou gas
Maar ik breng jou vrede
En ik zou je nooit meer wat geven