Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
verf
aan een oud pand langs de gracht
staat een man met kwast in de hand
bladders en windscheuren zijn weggewerkt
de lak glimt in de houtnerf
hij kijkt naar een muur verderop
vol geschreven met poezie van de oude top
hij dacht aan een dag lang geleden
toen had ie ook ooit wat opgeschreven
maar het handschrift was onleesbaar
dus het gedicht onbruikbaar
maar jaren later viel hij voor een computer neer
en schreef iets van weleer
nu staat hij hoog te dromen
dat de woorden goed terecht zijn gekomen
en begint een met fluiten van een lied
soms vrolijk soms een vleugje verdriet
aan de gracht staat een man die liedjes fluit
zijn kwast steekt hij hoog boven de wolken uit
hij schildert de wolken voor je blauw
en fluit zachtjes ik hou van jou
Reacties op dit gedicht
Sempre vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Sempre
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
06 augustus 2010
Thema's:
[Dromen]
[Liefde]