Afgeleid van mijn gevoelens.
Onze hoofden op haar kussens
In gedachten dwaal ik toch weer af.
Waarom voelt het alsof ik je straf.
Ik wil bij jou zijn maar je geeft niet thuis.
Wachten doe ik in het feestgedruis.
Bel me of sms me want ik wil jou zien.
Mis ons "delen" en jou naakt met mijn riem.