De Broer van God ...
Hij was gister op bezoek ,
de Broer van God ...
" Hoe is het met je boek ?
Niet begrepen da's rot ..."
"En met je tien geboden ,
ging dat wel naar 't zin ?
Zette dat ook geen zoden
zat het er niet in ....
"Dat zelf kunnen beslissen
was dat wel een goed idee ?
Tja ,zelfs God kan zich vergissen
het zit niet altijd mee ...
"Hoe is het met mijn fijne neef
is alles al weer koek en ei ?
Hij lijkt wel goed op dreef
en kijkt er vrolijk bij ....
"Het lijkt nog ver te zoeken
wat de mensen er van brouwen
God je weet wel winst te boeken
met je grenzeloos vertrouwen ...