ik heb geen zin meer in dit
geen zin meer in dit nieuw gedicht
excentriek, ik hou van dichten
maar voor mij geen nieuwe berichten
ik doe het toch
met tegenzin leef ik
vanbinnen eeuwige stilstaande oorlog
het is in m'n eigen miserie dat ik stik
alles word erger
k'ben zelf niet meer de scepter
k'ben een volgeling
mijn leven, net een film zonder ondertiteling
waarvan je niets begrijpt