Shoppen
shoppen shoppen shoppen
kleren kopen, niet meer kunnen stoppen
dat geeft me zekerheid
vol tassen, vol gedrevenheid
nadenken doe ik niet
kopen is de boodschap
mij toekomst is toch niets
niet denken aan later
het is nu dat je leeft
nu dat je naar die materiele dingen streeft
alles willen hebben
terwijl je zekerheid zal wegebben
omdat je dit geen eeuwen kan doen
om me goed te voelen shop ik
maar in elke broek
voel ik me zo fucking dik
is dit dan wel goed voelen,
wat is goedvoelen?
ik weet het niet meer
alles doet me zeer.