wanneer jij dicht bij me staat
zweef ik door het universum
jij raakt mijn hart
hopen dat dit lustrummen verder gaat
je heldere ogen
stralen in het maanlicht
sta bij me, dicht
en vergeet me nooit
ik hoop dat je dit ooit beseffen zal
jij bent voor mij, een elfje
en als ik dicht bij jou sta
word ik een dwergje
kijk me aan
zie me staan
hou van me
word een we