met je vingers
glijdend over toetsen
onbekende melodieën
fluisterend in je oor
laat je fantasieën
z'n gang gaan
toetsen streven
naar een aanraking
wanneer jij ze aanraakt
is er een vervolmaking
laat je vingers je gang gaan
op het pad
zoekend naar de juiste noten
wat gevoelens omvat
speel met je gevoelens mee
expressie in het lied
golvend op de vuurzee
woedend in je lied
vechtend tegen heimwee
wat mis ik die piano.