een vogel wil ik zijn
vrij door het leven
niets kan je tegen houden
geen gedachten door te streven
ik wil vliegen
met een windstraal door m'n haren
ik wil genieten
lekker even uitvaren
vliegen tot ik me laat vallen
door de windkracht
me neer laten knallen
op het einde weer optrekken
met de luchtdruk spelen
om het gevaar te ontdekken
zo vrij als een vogeltje
dat wil ik zijn