ze is er weer
ze is terug
ik was zo lang
van haar gevlucht
maar ze is er weer
in mijn hoofd
ze verteld me leugens
die ik geloof
want haar leugens
zijn mijn waarheid
haar schoonheid
is mijn wens
ik laat haar toe
in mijn leven
en ik word
een ander mens
ik word iemand
die verlangd naar honger
iemand die alles doet
voor haar lach
en alles wat zij
van mij vraagt
is dat haar leegte
in mij leven mag.