Nog een paar dagen dan ben je weer hier in de buurt.
Vind het knap van mezelf dat ik geen berichten heb verstuurd.
Herinneringen komen weer bovendrijven jij en ik onder de douche.
Nee, mijn hart heeft geen behoefte meer aan een of andere smoes.
Ik ben blij dat we elkaar weer gaan voelen, horen, proeven en zien.
Elkaar beter leren kennen is nog steeds het enige doel dat ik dien.