er is een leegte
die niet zal gevult geraken
een code
die ik zo graag wil kraken
een duistere plek
in m'n lichaam
die nooit verlicht zal worden
alles zo vreedzaam
er is een leegte
die me kwaad doet
die ik nu weg wil
voorgoed
ik zoek de oplossing
ik wil de code kraken
ik wil ergens geraken