bij jou voelde ik me goed
dacht dat die tijd voorgoed
ging blijven duren
jouw glimlach was het einde
ik smielt voor je karakter
was jij maar de dichtbijzijndste
bij jou voelde ik me kalmer
ik verlang naar je
je geeft me een goed gevoel
je bent mijn prinsesje
jij bent mijn eindeloos doel
en weet je wat
ik mis je
ik mis je zo verdomd hard
en soms voel ik een vonkje
vlak bij mijn hart