Schenk het licht van je ogen
lijd de weg mijlen hier vandaan
terwijl de maan glinsterend lacht.
Bloei bloemen, in jou daglicht.
Waar vlinders fladderen
en rupsen haastig ontpoppen
van jou aanraking zo zacht.
08-08-2010
Lucienne