mattie is een mattie, snitch is een snitch.
hater is een prater die roddeld als een b1tch.
als je my dist, ja dan diss ik jou harder, ik maak je kapot b1tch want dissen doe ik strakker.
weet wie de baas is , ik heb scheit aan je statusz, ik roof je carriƩre en je boy kryg ik gratis.
zal ik je naam zeggen, nee ik hou het wel by slet, de reden daarvoor ; je gaat toch met iedereen naar bed.
hou me naam uit je bek b1tch en probeer me niet te dissen, anders ga ik net zo fkcing hard terug dissen,
je praat veel maar je weet niets. je haat veel want je bent niets, dus wees still en ken je plek b1tch.
je capuchon op je kop , je bontkraag voor je ogen, je produceert je eigen loopje, en denkt dat wy je mogen.
op mn kamer zie je de grond beven, omdat de muziek de manier is om te leven.
dus noem me niet arrogant als je me niet kent, noem me geen barbie want k vecht als een vent,
noem me geen oeter, want ik bal voor geen cent, beter: praat gewoon niet als je me ook niet kent.
je wilt over me lullen, je doet je best, maar noem namen, anders heb ik nog niks aan die gratis reclame.
ga niet van die onzin zitte shitte, want ik ga je donders hard terug zitten dissen . je bent gevaarlyk,
je gaat me nu klappen geven, ik noem je misterbean, je maakt teveel grappen weetje . ik kyk niet naar je ,
ik kyk door je , dus draai je om en kyk voor je . je bent goedkoper dan gratisz , en toch doe je stoer.
het enigste wat jy uithangt, is een grote fcking hoer. haat maar, bluf maar, praat maar, roddelmaar ,
my kryg je niet klein b1tch. wacht maar totdat jy voor me neus staat, en jy niet meer zo stoer praat.
slecht praten over my , stoer doen als een vent , maar schatje, je laat zien hoe zwak je zelf bent