ik ben het beu
ik wil hier weg
leven in dit milieu
is mijn lijdensweg
wat ik voel,pijn haat en verdriet
verlatent aangestrand
het duistere vlak dat je voor je ziet
net een corespondent
die aangespoeld is aan het verleden
ik wil naar nergens
een vlakte waarvan je naar beneden valt
net alsof m'n leven afbrokkelt
al mijn levenskracht uiteenvalt
ik voel geen geluk
het zit te diep in mijn lichaam
alles vanbinnen stuk
kan er niet meer tegenaan
ik kan het niet meer
ik wil het niet meer
ik doe het niet meer
ik leef niet meer.