zenuwsnuffend kefgedrag
blaffend zij aan zij
hopend op een winnersdag
springen in de wei
en go en hoog en links en rechts
en hop en hier en dooooor
en links en over spring en traaaaaag
kom op, we gaan ervoor
en spring en oei, verkeerde kant..
kom hier, kom hier m’n beestje
maar beestje denkt
“ik ben’t wat beu,
te springen voor een vleesje”