Het mooiste wat er bestaat,
Meer als vriendschap en liefde,
Heeft een mens niet nodig.
Helaas krijgt niet iedereen dit,
Wees daarom blij,
Met de liefde en vriendschap die je krijgt
Zoek nooit verder naar iets beters
Want iets beters als trouwe vrienden
Zul je nooit vinden als je ze al hebt
Ook al heb je er maar een
Wees gelukkig met deze vriendschap
Wie niet gelukkig is met vriendschap
Heeft ook geen recht op vriendschap
Wie denkt dat je betere vrienden kunt vinden dan dat je hebt
Moet heel goed gaan zoeken, vrienden verliezen,
En zal heel veel spijt krijgen
Daarom ben ik ook zo blij met de vriendschap die ik heb
Waarom? Omdat je elkaar nodig hebt!