Is het waard de pijn
Met niemand om erover te praten
Is het waard hier te zijn
Alles te hebben ingelaten
Ik loop hier nu
Op een eenzame straat
Ik heb nooit zo ver gelopen
Alle woorden zijn nagepraat
Ik loop verder en verder
Niemand die me tegen houd
Ik heb het zo benauw
Maar het raakt mij
Het breekt me
Ik sprint vooruit
Lantaarn palen zijn verlaten schaduwen achter me
Ik ga voor m’n mening uit
Ik verlaat mijn bestaan even
Waar ik naar toe ga, is om het even