Het is beter voor jou,
Maar voor mij gaat de tijd zo sloom.
Midden in de hitte voelt alles als kou.
Zonder jou kan ik niet door het leven,
Ik schrijf dit nu terwijl de tranen vallen van me wangen.
Ik zonder jou, is als leven zonder doel.
Ik zal je nooit vergeten,
Stoppen met houden van jou is geen optie.
Ik kan er maar niet mee ophouden.
Zonder jou, geen mij.
Mensen zeggen het is beter zo,
Maar wat heb ik hier aan.
We hadden vaak stroggels,
Maar die horen erbij.
Vaak ups en downs, ruzie keer op keer.
Maar fuck die shit, zonder jou is er geen leven meer.
Ik kan je toch niet zomaar laten gaan,
Met al je problemen , je zegt je moet het alleen oplossen.
Maar wat is leven zonder steun.
Na regen komt zonneschijn, maar deze regen is geen stoppen aan.
Kan niet leven zonder jou, wil niet leven zonder jou.
Het doet zo’n pijn, ik dacht wij voor altijd.
Ik zal je moeten laten gaan, maar zonder jou is alles zo hard.
Zonder jou is als leven zonder zonneschijn.
Alleen jij kan mij troosten zoals het hoort,
Niemand maakt mij blij zoals jij het deed.
Voor mij ben jij alles.
Jou naam zit als een tattoo op me hart.
Je bent zo speciaal voor mij.