Geef me, vergeef me, vergeef me vandaag, m’n lief,
Mijn huid breekt en jij brak het ijs
Dat diepgevroren zich groef in het verlangen
Zal ons niet ontlopen, nooit zal verlaten
Slechts in wanhoop, verwarring en verlegenheid hangen
Gooi het maar, breek het, maak het kapot en vloeibaar
Kneed het fijn zodat elke drup zijn weg volgt
Langs je aderen van chaos en je spieren van genot
Ik weet dat het koud voelt, fantaseer mijn arm om je heen
Om te troosten want het vriest en bevriest in je handen
Geef me en verlaat me dan
Zij de zon is die het smelten kan
Geen zuivere en liefdevolle traan
Zal in ons bedrog nog opgaan