Lieve beppe,
Als ik denk aan het verdriet dat jij hebt,
Scheurd mijn hartje in tweeën..
Als ik denk aan de tranen die je laat..
Stromen bij mij de tranen als een waterval..
Als ik denk aan de pijn die jij voeld..
Dan voel ik die pijn, en bedrukt me het verdriet.
Als ik denk, lieve beppe.. Aan jou angst,,
Van wat het leven nog te bieden heeft.
Dan is mijn grootste angst jou verliezen,
Grootste angst voor de laatste afscheidskus,
De laatste knuffel..
Het laatste bezoekje.
Maar beppe, Als ik denk aan hoe ik jou zal herrinneren,
Zullen dat mooie herrineringen zijn,
Zullen dat de bezoekjes zijn die je bracht, de cadeautjes met verjaardagen en als ik ziek was..
Maar het allergrootste geschenk van jou, koester ik mijn leven lang.
Joun liefde, Joun vreugd.
En natuurlijk het karafje...