Kim
waar is de tijd gebleven ?
toen we samen leefde
jij die al jou liefde aan mij geefde
en elk woord meende
jij die me overal mee insleept
in elke emotie: haat,liefde,verdriet,en angst.
jij bent mijn zonnetje die mij een goed humeur bezorgt
mijn bloemetje die straalt tussen duizende andere bloemen
waar is onze tijd?
van dans tot verdriet
de dagen dat ik je mis zijn de dagen dat ik terug denk aan onze tijd samen.
elke x als ik weer bij onze plek kom
hoop ik elke minuut dat je langsloopt,
maar elke x is het mis
ik weet dat 1 dag samen alles weer veranderd
herinneringen die vast zitten komen weer los.
ik weet dat ik soms fout zat,
maar elk verhaal heeft 2 kanten.
het enige wat ik wil zeggen is :
je bent en blijft mijn meisje,
mijn danschick voor altijd.
schat ik sta 24/7 voor je klaar en bij elk klein gevaar zal ik achter je staan.
schat ik hou super veel van je
dikke kus
Je danschickie XxX one love