iedereen heeft familie
dus waarom ik niet
waarom om dit
dit vele verdriet
ik weet het niet
ik wil normaal zijn,
zijn zoals de rest
knuffelend met neefjes en nichjes
ik wil ook die warmte
ik wil ook die berichtjes
hieraan heb ik dus de pest
ik ken jullie niet eens
en toch vloeien er tranen over m'n gloeiende wangen
nadat jullie ons dit aanbgedaan hebben
kan ik jullie nog steeds niet verbannen
ik wil alles normaal in m'n leven
dan horen jullie er toch bij
woorden kan ik hieraan niet begeven