De wekker gilt
Ik ga van start
een leuke dag te plannen
Maar ramp o ramp
weerbarstig haar
lijkt alle pret te bannen
Ik kam hen links en zij gaan rechts
Het is zo’n stom gezicht
Ik smeek een andere kant te gaan
en knijp m’n ogen dicht
Ik duw en trek, ze vallen plat
alsof het altijd zo gelegen had..
Maar nee, oh nee, dit wil ik niet!
Ik had een ander beeld voor ogen!
Ik wou een vamp zijn, uit een blad
en voel me zo bedrogen
nu deze platte kop te zien,
hoe kom ik er toch voor?
Degenen die een vamp verwachtten
Gaan er vast vandoor..