Glanzende tranen
waarvan de bitterheid allang is verdwenen
rollen over mn wangen
Het verdriet vermoord
iedere pijnloze gedachte
je vreselijke woorden
verdoven mn geest
je stilzwijgen
doet me wegvluchten van de realiteit
ik wens niet te zijn
als ik op deze manier moet sterven