Stilte omdat de juiste woorden ontbreken
Spanning omdat gevoelens en emoties zich niet goed kunnen uiten
Huilen is de enigste vorm waarin ik momenteel kan spreken
Helaas kan ik de spanning niet buiten sluiten
Zoveel stress voor die ene mooie grote dag
Een dag, een van onze mooiste uit ons leven
Ik persoonlijk raak daardoor een beetje van slag
Gezien wij elkaar dan het jawoord geven
Samen in voor en tegen spoed
Het is ook niet iets wat je vaker doet
Het vereist voor mij heel veel moed
Maar toch weet ik van mezelf:, het zit goed
Sinds onze verloving zit ik echt op rozen
In het begin kon ik hier alleen van dromen
En steeds komen we dichterbij de datum die is gekozen
Nooit had ik echt gedacht dat het ervan zou komen