Ik heb in mijn leven veel meegemaakt
Maar wat ik gister gezien heb was toch echt een verrassing
Je had een trouwjurk aan en alles aan jouw
was volmaakt
Nog nooit eerder heeft iets me zo diep geraakt
Daarom wist ik niet waar ik naar toe moest met mijn emoties en gevoel
Nooit gedacht dat iemand dit in mij los kon maken
Maar Nu kan ik zeggen: nu weet ik wat
jij iedere keer voelt en bedoelt
Nooit had ik gedacht dat het me zo erg diep kon raken
Nog steeds kan ik het niet geloven
Dat wij elkaar volgend jaar voor altijd trouw beloven
Maar tijdens het passen was het magische moment daar
Het gevoel van vreugde en geluk
Ik wist het zeker met jou in die jurk kan onze trouwdag niet meer stuk
Nu weet ik wel ook zeer zeker dat dan iedereen naar jou staar
Maar blijf onthouden samen zijn wij het bruidspaar