Waren we maar geboren met elkaar in het hart.
Het zou veel makkelijker zijn en niet zo hard.
Er is nu al een ander die jouw hart bezet.
Voor mij is er alleen een plek in jouw bed.
Het doet pijn om jou te zien verlangen naar hem.
Hij is het niet waard en ik hoor wel jouw stem.
De stem van jouw pijn en de stem van jouw strijd.
Ik wil er voor je zijn, je raakt mij niet snel kwijt.
Ik hoop dat je mij ooit zal zien door de ogen van je hart
Maar eerst moet je ruimte maken in dat hart vol smart.
Verblind door verlangen naar hem zie je mij niet staan.
Ik zou graag willen dat je zo voor mij zou gaan...