Waar we op elkaar blijven wachten
daar is geen afstand, geen tijd,
we vinden muren, gesloten ramen
maar jouw klank hoor ik toch altijd,
als je lacht of huilt, alle woorden
die je zeggen wilt opsluit, maskers
draagt of bijrollen speelt,
jouw ware klank raak je niet kwijt.
Als je je verstoppen wilt, weg lopen
van alle pijn, als je schreeuwen wilt
of praten, als je alleen nog maar
kunt huilen, de muren neergooit
of overeind laat komen, als je
je vallen laat, klimmen gaat,
alle deuren voor me dichtslaat;
mijn armen zullen hier zijn.