je staat op wacht
op een plaatsje in de nacht
het pand wordt dag en nacht bewaakt
dat wordt een hele lange dag
waar niet alles mag
om dat plaatsje wordt ingebroken
en in de fik gestoken
de brandweer en de politie komen eraan
en er wordt wat aan gedaan