heksen
zijn er heus niet om je te pesten
ze zijn er omdat het zo moet
ze doen alle dingen goed
ze zijn er om 't juiste aan te tonen
je moet écht in ze geloven
ze weten veel van planten en van kruiden
en dat ging de geestelijken hun 'verstand' te buiten
ze zijn heel verstandige, wijze vrouwen
en dat hebben ze moeten berouwen
want de mensen met aanzien
voelden zoveel jaloezie
ze voelden zich aangevallen
lieten de wijze vrouwen dus in het water vallen
heksen kunnen altijd de waarheid doen inzien
en daarom moesten ze branden, tot hun ziel
ach, iedereen had zo'n schrik
dat ze de vrouwen vermoorden, zonder een kik
't is toch wat,al wat wij heksen wensen
is te leven zonder al die domme, bekrompen mensen
achtien maart 2002