Haast me al mijn hele leven voor een afspraak.
Nu ook weer zien of ik er op tijd geraak.
Maar dit gedicht kwam in mij op.
Ik kan het dan niet laten met mijn stomme kop.
De liefde van je leven komt maar één keer voorbij.
Ik ben al op de helft en nog niemand maakt mij blij.
Ik heb het een aantal keren geprobeerd.
Liefdesverdriet heeft mijn hart bijna verteerd.
Voordat er niks meer van over is hoop ik haar te vinden.
Voordat de dood mij scheidt wil ik me met haar verbinden.
Als een rode draad altijd die haast.
Dat het toch altijd goedkomt is wat mij verbaast.