bedankt voor de leuke radio uitzendingen
en de muziek was altijd weer swingen
we hebben er altijd van genoten
en soms wordt er op een nummer gefloten
en op de chat was het altijd erg gezellig met ze alle
en heel veel lol gehad op de chat
en met heel veel plezier
soms had je ook hulp nodig van iemand
die er altijd voor je was
heel erg bedankt
we zullen je missen