Zo vrij in de lucht
zo vrij vliegen in de lucht wil ik ook zijn,
lekker vliegen en de wereld is van mijn.
door de blauwe hemel heen,
en al mijn zorgen verdween.
vliegen door de lucht en kijk naar beneden met plezier,
hoe de kinderen het leuk hebben zonder geklier.
zo was het eens voor mij bedoelt,
maar het liep anders en ik heb het gevoelt.
nu ten dagen doet het mij soms nog zeer,
terug denken aan die jonge jaren van weleer.
maar ik kijk naar de vlinders in de lucht,
en mijn leven neemt een andere vlucht.
kijk in de blauwe lucht om je heen,
en verneem dat je gedachten verdwenen.
zo vliegen door de lucht,
goed naar kijken en je voelt je opgelucht.
groeten Bert