Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Beginner, opstoker
Hij is altijd de beginner
hij begint je uit te lachen
en dan doet de rest
zo maar mee
want zij
zij zijn toch de best
Hij is de opstoker
en iedereen doet mee
hij vindt alles grappig
zelfs als je valt in de zee
Hij zou moeten gestopt
worden
hij zou zich moeten
tegenover mij vergoeden
Dan verschijnt er bij mij
ooit nog eens een lach
maar nu niet
nu alleen een traan
want daar is hij op uit
dus
hij heeft dat weer
'perfect' gedaan
*2005*
(ik ben nooit echt gepest geweest, maar soms zo wel keer een pestende steek gekregen)
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Elkeee
:
Dinsdag, augustus 17, 2010 22:00
ik heb heel het zelfde meegemaakt , leef met je mee x
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
17 augustus 2010
Thema's:
[Pesten]