De beul gearriveert.
Weer iemand van eer berooft,
probeert zich nog te redden.
Niemand die hem gelooft.
Hij slaat toe,
kent geen genade,
niemand geeft hulp,
ze slaan het gade.
Bang dat ze de volgende zijn,
of vinden het cool.
Hij, geen vrienden meer,
zit wat op zijn stoel.
Zwijgend door het leven,
heeft niets meer te vertellen,
nu tegen de muur,
had hij het erger kunnen stellen?
Hij heeft het gehad,
hij is niet meer interresant,
op naar de volgende,
is het dan zo plezant?