gebroken
vertrapt en vernield.
de keus is gemaakt verstand gaat boven gevoel.
wachtend dat mijn maag weer normaal gaat functioneren.
neem ik nou het kleine medicijn die me weer een paar uur
goed kan laten voelen het is een wonder middel
maar sommigen noemen het gif .
ik noem het bier..
zal proberen geen liefde meer tot mij te nemen het heeft mij zoveel pijn gedaan en geluk is je niet zomaar gegeven.
telkens weer botsen. dezelfde fout maken keer op keer hoeveel ik ook om je geef.. Het is niet genoeg het is over.