Als ik morgen wakker word
Lig jij dan nog naast me?
Stil te kijken naar hoe ik loom de kamer in me opneem,
het straaltje zon dat binnenvalt tussen de gordijnen door…
Kijk je naar hoe ik het beeld van jou in me opneem
Zie je hoe ik in mijn blik weerspiegel, de tederheid die je uitstraalt?
Mijn lief wat hou ik ervan dat ik zoveel in je ogen lezen kan
Ik hou het vast dat beeld, om mee te nemen in mijn droom vannacht
Omdat ik min of meer verwacht
Dat als ik morgen wakker word
De tijd heeft stilgestaan
En jij nog net zo naast me ligt…..